«خاطره های تار» عبدالحسینی رونمایی شد/ یک آغاز برای «سیزده+یک»

به نقل از سایت اخبار موسیقی :    

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم رونمایی از کتاب «سیزده+یک» و آلبوم «خاطره های تار» امیر عبدالحسینی پژوهشگر و مدیر فرهنگی عصر روز یکشنبه بیست و هفتم مرداد ماه با حضور تعدادی از هنرمندان در موزه موسیقی ایران برگزار شد.

در این مراسم که شب گذشته با اجرای امید محمدنژاد برگزار شد، علی مرادخانی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود صلاحی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سردار عباس مجابی و احمد نجفی از جمله چهره هایی بودند که به سخنرانی پرداختند که تمجید از عبدالحسینی و حُسن مدیریت او در زمان اداره امور فرهنگی، سرفصل این سخنان بود. این در حالی است که محمدعلی بهمنی و عبدالجبار کاکایی نیز در این مراسم به شعرخوانی پرداختند و سیدحسین متولیان نیز شعرخوانی عاشقانه و غدیری داشت.

در این مراسم همچنین از آلبوم «خاطره های تار» که ملودی پرداز، نوازنده تار و سه تار آن امیر عبدالحسینی است رونمایی شد؛ اثری با پنج قطعه که ۲ اثر اول برداشتی آزاد از قطعات خاطره انگیز بزرگان موسیقی کلاسیک و قطعات و تصانیف ماندگار موسیقی ایران هستند و سه قطعه «خاطره های تار»، «خاطره های سیاه مشق» و «خاطره های چهار مضراب» به حسین علیزاده، غلامحسین امیرخانی و استادان جلیل شهناز، فرهنگ شریف و هوشنگ ظریف تقدیم شده بود.

در این مراسم همچنین از کتاب «سیزده + یک»  اثر تالیفی جدید امیر عبدالحسینی معاون هنری سابق سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و سامانه اینترنتی وی نیز رونمایی شد.

عبدالحسینی در این مراسم که بعد از فارغ شدن و کناره گیری از مدیریت های دولتی آن را ترتیب داده بود، در مورد کتاب «۱ + ۱۳» گفت: این کتاب، مجموعه ای تحقیقاتی در حوزه هنرهای تجسمی است که در آن مطالب، نقدها و مواردی که در این سال ها با آنها در حوزه تجسمی مواجه بودم را به رشته نگارش دوباره درآورده ام.

وی افزود: این کتاب مشتمل بر پنج فصل است که در آنها به ترتیب در مورد هنرهای تجسمی، هنرمندان، رویدادهای هنری، معیشت هنر و مقالات مرتبط با رویدادهای هنری مانند اکسپو، جایزه جهانی بیداری، سوگواره عاشورایی، خیالی نگاران و سایر برنامه هایی که من در روند برگزاری آن دخیل بودم، نوشتارهایی درج شده است.

وی در مورد اسم این کتاب یعنی «۱ + ۱۳» و وجه تسمیه آن توضیح داد: این کتاب ۱۳ مقدمه دارد و نیز مقدمه ای که خودم بر آن نوشتم که به این ترتیب این اسم را برای آن در نظر گرفتم. احمدرضا دالوند، ‌خسرو سینایی،‌ یدالله کابلی خوانساری، فرزاد ادیبی، مستانه مهاجر، سهیلا نجم، محمدعلی بهمنی، محمدرضا زائری، حمیدرضا نعیمی، لوریس چکنواریان و اکبر عالمی ۱۱ استادی هستند که این ۱۱ مقدمه را نوشته اند. کامبیز درمبخش هم مقدمه ای به شکل تصویرگری در آن وارد کرده است. چهار صفحه از مقدمه هم سفید است زیرا عبدالمجید حسینی راد قبل از نگارش آن دارفانی را وداع گفت ولی به احترام وی این چهار صفحه سفید ماند.

علی مرادخانی، احمد نجفی، سردار مجابی، محمود صلاحی، محمد احسانی، احسان آقایی، مجید ملانوروزی، مجید رجبی معمار، ناصر پلنگی، گوهر خیراندیش، برادران نامی، مسعود زنده روح کرمانی، افشین شاهرودی، حسین محجوبی، علیرضا صارمی، حسن غفاری، اسماعیل عباسی، علی جهان دار، قاسم رفعتی، جواد یحیوی، علیرضا یارقلی، استاد محمود عبدالحسینی، احمد فلسفی، الهه خاتمی، استاد رفعتی، صادق میری، علی اکبر صادقی، جواد علیزاده، اسماعیل خلج، ساتیار امامی، ایرج میرزاعلی خانی، مریم کاظمی، امیر سماواتی،هادی مرزبان، صابر قدیمی، سیدعلی احمدی، شهرام شکیبا و ستاره اسکندری و ... از جمله حاضران در این مراسم بودند.

برچسب ها:

اخبار موسیقی

117
0 0